Έχεις απορίες; Ρώτα τον ΖΕΝ
Υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου

Υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου

Με την υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου, μπορείτε να βελτιώσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα της κατοικίας σας εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το ενεργειακό σας κόστος, να προλάβετε πιθανές μελλοντικές βλάβες και να επιτύχετε την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης.

Energy Check up
Δωρεάν!

Με την υπηρεσία Energy Check-up έχετε όλες τις αξιοποιήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για το επίπεδο ενεργειακής αποδοτικότητας της κατοικίας σας, τις διαθέσιμες βέλτιστες πρακτικές, καθώς επίσης και προσωποποιημένη πληροφόρηση που συνοδεύεται από προτεινόμενες λύσεις για την κατοικία σας.

Energy Check up Δωρεάν
Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Με την υπηρεσία Έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) μπορείτε εύκολα και απλά να πραγματοποιήσετε τους απαραίτητους ελέγχους στην κατοικία σας προκειμένου να πιστοποιηθεί η ενεργειακή απόδοση αυτής.

Χορήγηση
Ηλεκτρολογικού
Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.)

Με την υπηρεσία Χορήγησης Ηλεκτρολογικού Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.) μπορείτε εύκολα και απλά να πραγματοποιήσετε τους απαραίτητους ελέγχους στην ηλεκτρική σας εγκατάσταση προκειμένου να πιστοποιηθεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία αυτής.

Χορήγηση Ηλεκτρολογικού Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.)

Η εμπιστοσύνη πρέπει να επιβραβεύεται!

Γι’ αυτό η ZeniΘ προσφέρει σε όλους τους νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας Ευ Ζην.

Για έναν ολόκληρο χρόνο μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας:

  • Να πραγματοποιείτε δωρεάν ιατρικά check up.
  • Να έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο 3000 παρόχων υγείας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές.